Tehetségbarát Iskola Konferencia - Neked is ott a helyed!

Az Új Nemzedék Központ Tehetségfejlesztési Igazgatósága Tehetségbarát iskola címmel konferenciát szervez Budapesten. Az esemény az EFOP-3.2.1-15-2016-00001 azonosítószámú – Tehetségek Magyarországa című projekt és az NTP-HTSZ-M-18-A azonosítószámú – A hazai tehetségfejlesztő szervezetek és közösségek támogatása projekt keretében valósul meg.

A konferencia célja az Új Nemzedék Központ tehetséggondozási témájú kutatási és fejlesztési tevékenységének, eredményeinek disszeminálása, megvitatása, szakmai közönség elé tárása. A tárgyalt témák döntő része a „Tehetséggondozás a   köznevelési intézményekben 2017” című országosan reprezentatív adatfelvételen alapuló kutatáshoz kapcsolódik. Ezen túl azonban a tehetséggondozás gyakorlatát bemutató korreferátumok is elhangzanak majd, egy-egy Minősített Tehetséggondozó Műhely bemutatkozásával.

A rendezvényünkön pedagógusok, tehetséggondozó szakemberek, egyetemi oktatók, kutatók, továbbá munkaerőpiaci szereplők érdeklődésére számítunk. Kiemelten várjuk a szakpolitika, felsőoktatási partnereink, valamint az uniós fejlesztéseket megvalósító oktatási háttérintézmények munkatársainak részvételét. 

 

A konferencia időpontja:        2018. december 10. (hétfő)

Helyszín:                                 Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

 

A konferencián a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

http://kutatas.unp.hu/tehetsegbarat_iskola/

 

Illusztráció: freepik.com