Tehetségműhely kiadványok katalógusa

A Tehetségek Magyarországa című, EFOP 3.2.1-15-2016-00001 számú fejlesztési projekt célja, hogy minden tehetséges magyar fiatal esélyt kapjon tehetsége felfedezésére, kibontakoztatására és fejlesztésére a konvergencia régiókban. E cél elérése érdekében az Új Nemzedék Központ, majd jogutódja a Nemzeti Tehetség Központ komplex fejlesztéseket végzett, különösen a tehetségazonosítás és a mérések területén, illetve kutatásokat folytatott a tehetséggondozás tartalmáról, szervezeti kereteiről és hatásáról. A sorozatban 14 kötet jelent meg, elektronikus formában.

A Tehetségek Magyarországa című, EFOP 3.2.1-15-2016-00001 számú fejlesztési projekt célja, hogy minden tehetséges magyar fiatal esélyt kapjon tehetsége felfedezésére, kibontakoztatására és fejlesztésére a konvergencia régiókban. E cél elérése érdekében az Új Nemzedék Központ, majd jogutódja a Nemzeti Tehetség Központ komplex fejlesztéseket végzett, különösen a tehetségazonosítás és a mérések területén, illetve kutatásokat folytatott a tehetséggondozás tartalmáról, szervezeti kereteiről és hatásáról.

A projekt 2016 és 2021 között valósult meg, a legfontosabb szakmai eredményei folyamatos közlésre kerültek a Tehetségműhely című kiadványsorozat keretében. Korszerű szakmai tudásra alapozva támogatni kívántuk a tehetséggondozó szakemberek és döntéshozók munkáját, a tehetséges fiatalok és szüleik tájékozódását, a tehetségtámogató közeg megerősítését, valamint a tehetségbarát szemlélet elterjedését.

A sorozatban 14 kötet jelent meg, elektronikus formában. Ezeket teljes terjedelemben olvashatják az egyes könyvek borítójára kattintva.

Dokumentumok: 
CsatolmányMéret
PDF ikon katalogus_2021.pdf1.92 MB